Динко Вълев замесен в трафик на жени! (Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Бившата на Динко Вълев отправи много тежки обвинения към него.

Преди няколко месеца Динко от Ямбол се прочу не само като ловец на бежанци, а и като бияч на хубави жени. Бившата му приятелка Десислава се ожали пред цяла България, че Вълев сериозно я е ступал. А сега друга бивша изгора на настоящия брадър също реши а проговори. Тя е от Димитровград и предпочита да не разкрива своята самоличност.

Оказва се, че докато Динко се самопровъзгласява за ловец на бежанци и техните трафиканти, самият той се е занимавал с трафик на момичета в съседка Гърция. За това свидетелства въпросната негова бивша приятелка. Посочва и конкретна случка от преди три години.

Девойката и Вълев се запознават на морето и летният флирт прераства в мимолетна връзка. Двата излизат от месец и половина, когато Динко й предлага да й уреди работа при негови познати в Гърция.

Той я омаял с предложението да бъде рецепционистка в хотел. Но девойката бързо разбрала, че ще трябва да предлага платени интимни услуги ма различни господа. Тя се усетила най-вече заради предложената заплата от 5 хиляди евро и допълнително безплатна квартира и храна, пише hotarena.net.

На Динко не му е чиста работата

На Динко не му е чиста работата

На фона на това разкритие няма как да не припомним драмата на Вълев и последното му гадже Деси. След побоя и задържането на Динко, тя призна, че е имала опасения да не стане част от канал за проституция.

 

„ Динко дълбоко в себе си е добро момче но се сдружи с лоши хора. Започна да пие и да шмърка, въртят някакъв бизнес с проститутки по границата. Толкова се промени, че ме беше страх и самата мен да не ме засили към някоя магистрала да му изкарвам пари с краката нагоре. А мислехме за сватба и деца“, сподели тогава Десислава. Динко тогава отрече всички обвинения и заяви, че мацката просто се е напила.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар