Иван Ласкин хукна по психотестове, нарами пушката

Гласувайте за статията

Иван Ласкин вече е в пълно бойно снаряжение!

Актьорът Иван Ласкин от години е заклет ловджия. Ако всички знаем, че  е любител на чашката, вероятно мнозина са наясно и с неговата страст към пушката. Той е стриктен във всяко едно отношение, когато става дума за страстното му хоби. Затова и като всеки редови фен на лова се е захванал да си оправя документацията преди началото на сезона.

Иван Ласкин бе засечен от папараци цял де да обикаля по каналния ред, за да се сдобие с разрешение да ловува диви свине по гори и поля. Първо си извади свидетелство за съдимост, след което се отправи към Центъра по психично здраве. Не, актьорът не се е чалнал, просто има нужда да премине и през психотест.

Иван Ласкин е примерен ловджия

Иван Ласкин е примерен ловджия

Той е задължителен за притежателите на оръжие, сред които спада и любимият на Алекс Сърчаджиева. С уверението, че е психически годен се сдобива доста бързо. А веднага прави впечатление и че не той, а друг мъж шофира из столичния трафик. Дали има шофьор или просто негов приятел го придружава, е друг въпрос, пише retro.bg.

При посещението си в последната институция по реда за заверяване на ловния билет, Иван Ласкин събра погледите на всички чиновници. Явно толкова е зажаднявал за играта на котка и мишка с дивеча, че дори и в ежедневието вече се пременява с камуфлажни дрехи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар