Деси Банова снима реклама за кока-кола (Новата половинка на Плевнелиев обича да я забелязват)

Гласувайте за статията

Деси Банова определено няма намерение да стои в сянката на президента

Деси Банова обича да е център на внимание

Деси Банова снима реклама за кока-кола. Настоящата половинка на Росен Плевнелиев обича да бъде център на внимание. И за разлика от предишната жена до него Юлияна, няма никакви намерения да се крие в сянката му.

Все пак синоптичката може да се похвали, че са я виждали в цели 90 страни по света! Тя се е снимала като статист в рекламен клип за Кока-Кола, който бе в обръщение около Коледните и Новогодишни празници преди седем години.

Тогава световноизвестната марка за безалкохолни напитки за пръв път в историята на компанията засне Коледния спот в страната ни. Част от снимките бяха направеди в студио „Бояна“, в Борисовата градина и в къщата на водещата Наталия Симеонова.

Деси БановаВ българското видео Дядо Коледа бе българин – ролята изпълни Иван Петрушинов. А сред популярните лица около добрия старец бяха настоящата половинка на Плевнелиев, която влиза в своето професионално амплоа – това на водеща, и актьорът Дидо Манчев – в ролята на собственик на магазин. Специално участие взе и певицата Нора Караиванова, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар