Росен Плевнелиев с първи щедър подарък за Деси Банова – кола за 140 бона!

Росен Плевненлиев е не само влюбен, но и щедър
0

Въпреки че са заедно само от няколко месеца, Деси Банова вече се е убедила в щедростта на Росен Плевнелиев.

Няма спор, че Деси Банова и Росен Плевнелиев са най-коментираната родна двойка в последните дни. Някои се интересуват как е станала заварката помежду им, други колко им е възрастовата разлика а трети – дали красивата синоптичка ще излезе такава хитра лисица, каквато всички я описват.

Оказва се, че президентът вече е показал голяма част от своята щедрост подготвяйки страхотен коледен подарък за своята любима. Само след месец Деси Банова ще пори софийските улици с чисто нова „Тесла“ Model S. Возилото е изцяло на ток и е доста разпространено в западните страни. Все още остава доста скъпо, обаче, за родните стандарти.

Но не и за този на Росен Плевнелиев. Както знаем, той има строителен бизнес, който е доста по-успешен от мандата му на президент. След края му, той си върна владението върху фирмите и милионите А сега новата любов в живота му го е накарала да развърже кесията. Деси Банова до последно се правила, че не иска да сменя вече доста остарелия си джип.

Росен Плевненлиев е не само влюбен, но и щедър
Росен Плевненлиев е не само влюбен, но и щедър

Росен Плевнелиев, обаче, бил доста настоятелен и накрая надвил с желанието си да зарадва щедро синоптичката. Сега за Коледа подаръкът ще я чака не под елхата, а в гаража. И то срещи крупната сума от 140 хиляди лева! Може и малко повече да са, в зависимост от екстрите на поръчковия модел, пише hotarena.net.

Президентът убедил Деси Банова, че инвестицията си струва, защото ще плаща нищожни суми за придвижване на ток, а и е освободена от данъци и такси. Красавицата не се интересува особено от тези подробности. За нея е много по-важно че Росен Плевнелиев е потвърдил сериозните си намерения към нея с този прещедър жест. А и кой ще откаже подобен лукс?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.