Елен Колева проговори за най-голямата грешка в живота си

Елен Колева проговори за най-голямата грешка в живота си
5 (100%) 1 vote

Елен Колева проговори за най-голямата грешка в живота си

Елен Колева се изповяда в ефир. Пред Мон дьо тя проговори за грешките, които е направила и за които съжалява. Младата актриса заяви, че заради връзката, която е имала в миналото с един човек, вече за всички е „онази“. Тя допълни, че новите в хора в живота й влизат с едно предубеждение.

Красавица допълни, че в момента е притаила дъх, но това не означава, че много скоро няма да направи един голям скок. Пред Мон Дьо тя сподели, че в живота си има много пропуснати шансове заради характера си.

Тя заяви, че в началото на кариерата си е направила една много голяма грешка – влюбила се е в по-възрастен мъж. Елен Колева, която вече надхвърля 30 години, сподели че тогава е била много млада й е разсъждавала по друг начин.

Младата актриса определи себе си като бунтарка, която е искала да опита от всичко и да обиколи света. Във връзката си с онзи мъж тя е открила изпепеляваща страст. Елен Колева не крие, че с него й е било безкрайно интересно, но съжалява за неизживяната младост.

Но въпреки всичко тя не крие, че е обичала Александър Найденов и му е простила за всичко. Елен Колева заяви, че каквото има да му каже не би го направила публично. Тя допълни, че за нея той е бил всичко най-хубаво и най-лошо. Определя го един университет, от който е научила много.

Себе си тя определя като фатална жена заради изборите, които прави в живота си.

За връзката си с Калин Терзийски тя каза, че е била разтърсващ роман. Елен Колева допълни, че в момента е в прекрасни отношения с него. Но и за двете си връзки каза, че са я научили на нещо много важно, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар