Пикантни разкрития за новата любима на Деян Донков

Пикантни разкрития за новата любима на Деян Донков
5 (100%) 1 vote

Между Деян Донков и Радина Кърджилова стои същинска красавица

Деян Донков кръшка на Радина Кърджилова. Този слух обикаля упорито светските среди от няколко седмици. Въпреки, че актьорът многократно се закле, че вече се е променил и повече никога няма да огорчи майката на втория си син, той й слага рога.

Мистерията покрай жената, успяла да му вземе ума, се разгада. Оказа се, че между него и Радина стои същинска красавица. Младата дама, пленила Деян Донков, няма нищо общо с майката на втория му син. Тя се казва Елена Петрова.

Тази пролет новата изгора на актьора е завършила актьорско майсторство с пълен отличен. Тя е сред любимите ученички на професор Пламен Марков. Заради силните си оценки и таланта си, хубавата Елена е била забелязана от режисьорката на „Калигула“.

Любимата на Деян Донков участва в хитовия спектакъл. В театъра се шушука, че след спектакъла тя често се усамотява с актьора в гримьорната му.

Привлекателната брюнетка е родом от град Русе. 23-годишната красавица блести с манекенски мерки за разлика от прекалено слабата Радина, която изглежда като анорексичка.

Преди няколко години Елена Петрова също е имала проблеми с теглото. Но благодарение на подходящия хранителен и двигателен режим е успяла да се избави от излишните килограми и вече се радва на перфектни мерки. ю

Визуално тя прилича на първата съпруга на актьора – моделката Кристина Милева. Приликата й с манекенката обяснява защо Деян Донков е луд по нея, пише БЛИЦ.

Вероятно Радина Кърджилова вече е наясно с аферата на любимия си и това е причината за драстичното отслабване и угриженото изражение на лицето й.

В последното си интервю с Деян Донков тя заяви, че двамата са много щастливи и той вече е друг човек. Но очевидно актьорът не може да се откаже толкова лесно от пороците си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар