Людмила Захажаева и Лили Иванова като две капки вода (Защо рускинята копира примата?)

Людмила Захажаева и Лили Иванова като две капки вода (Защо рускинята копира примата?)
5 (100%) 2 votes

Людмила Захажаева върл фен на примата на българската естрада, рускинята копира визията й едно към едно

Людмила Захажаева има идол на подражание. Оказва се, че Лили Иванова е не само неин кумир. А и на още една от възрастните дамите в Къщата на Големия брат. И ако майката на Абена Вулева копира визията на неостаряващата легенда, то Луна се мъчи да го докара на поведение като си слага нейни думи в устата.

Захажаева още с влизането си в БИГ Брадър шокира с напълно променената си визия. Дали с помощта на естетичната хирургия, но тя се е преобразила едно към едно с Лили. Това се набива още на пръв поглед и много фенове на шоуто видяха приликата. Даже някои смятат, че трудно могат да се намерят разлики между двете дами.

Люси изглежда досуш като примадоната. И с прическата и с грима, че и  заучените жестове са същите като на певицата. Някои се шегуват, че дори и бръчките по врата им са едни и същи. Захажаева показа още на старта на предаването, че си пада по Лиленце Пиленце. Рускинята запя песента й „Стари мой приятелю”, с което изненада аудиторията, че я имитира не само на външен вид, но и с глас и жестове, предават от hotarena.net.

За Луна може да се каже, че имитацията е трудно доловима. При представянето си за шоуто се видя, че фолкаджийката използва цитат от думи на Лили Иванова казани в интервю през лятото. „Хубава, лоша, това съм аз, оригинал!”. Докато иконата на естрадата пред Антон Хекимян изрече: „Аз съм оригинал. Хубав-лош, аз съм оригинал.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар