Дарина Павлова на тайна визита в София (Вижте за какво пръска луди пари)

Гласувайте за статията

Въпреки че се е устроила царски зад океана, Дарина Павлова не пропуска да се върне на родна земя.

Вдовицата на шефа на Мултигруп Дарина Павлова през няколко месеца задължително се връща в България. От години тя живее извън граница, където тъне в разкош, а и е по-спокойна откъм нездрав медиен интерес. Въпреки това, бизнес дамата има дела за вършене у нас и предпочита да следи изкъсо и лично начинанията си.

Дарина Павлова е собственик на луксозен хотел в Боровец. А преди началото на зимния сезон се върна тайно у нас, за да проконтролира бизнес делата си. Тя е била засечена в не по-малко луксозен хотел в центъра на София. От известно време отсяда все там, когато е в България. А в ресторанта и бара на сградата провежда своите срещи на високо равнище.

Дарина Павлова си е заклета любителка на лукса

Дарина Павлова си е заклета любителка на лукса

Високо не само от бизнес гледна точка, но и от кулинарна. Мадам Мулти си е виден ценител на лукса и качеството и не се задоволява с нищо, освен с най-доброто. Разбира се, за нея парите не са никакъв проблем и затова дори не гледа цените, когато си поръчва от менюто, пише pik.bg.

Дарина Павлова е пръснала луди пари по време на краткото си посещение у нас най-вече за кулинарни глезотии. Ресторантът на петзвездния хотел се стопанисва от шеф Виктор Ангелов. Той е бил удостоен с честта да готви лично за милионерката, а тя му се е отплатила щедро.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар