Жената на Брендо кумува на тежка сватба! (Вижте кои са младоженците)

Гласувайте за статията

Бившата съпруга на Брендо Моника Добринова ще бъде кума на пищна сватба!

Този уикенд в София под секрет ще се проведе пищна сватба, която със сигурност няма как да остане скрита. Младоженци са Георги Божилов, познат като Жоро Тениса, и Боряна – дъщеря на шеф на мебелна фирма. А кума на бъдещото семейство ще бъде жената на Брендо – Моника. Самият Банев със сигурност няма да бъде сред гостите.

Очаква се на сватбата да се стече голяма част от родния ъндърграунд, както и десетки милионери. Събитието ще се проведе в хотел „Хилтън“ в столицата. Цял куп бодигардове ще се грижат пиле да не прехвръкне над главата на сватбарите. Част от тях са стари познайници на полицията, а сега тя ще се принуди да ги охранява.

Жената на Брендо е удостоена с голяма чест

Жената на Брендо е удостоена с голяма чест

Една от най- знаковите фигури – Брендо, надали ще се появи на бляскавата сватба. Смята се, че Банев въобще не е в България. В момента той няма забрана да напуска страната, така че най-вероятно се е възползвал от тази възможност. Така само Моника е останала в ролята на кума. А кой ще бъде кум, не се знае, пише pik.bg.

Всъщност, Брендо и Моника са разведени от цели 9 години. Но бракоразводното решение в случая е напълно фиктивно и двамата продължават да живеят заедно и да се обичат. Със сигурност раздялата им по документи е свързана с проблемите със закона на Евелин Банев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар