Принц Филип кръшкал на кралицата (Вижте колко любовници имал съпругът на Елизабет II)

Гласувайте за статията

Принц Филип не бил примерен съпруг, в нова книга описват много бройните му афери с жени

Принц Филип бил палав и изневерявал постоянно на кралицата. Дни след като кралската двойка празнува 70 години брак излезе биографична книга за кралския брак,  където се разказва за  многобройните му афери.

Между най-известните жени, за които се говори, че принцът е имал любовни забежки са актрисата Пат Къркуд, тв водещата Кейти Бойл и майката на Сара Фергюсън  Сюзън Барантес, която се явява тъща на принц Андрю.

Освен с тези жени се говори, че принцът имал и връзка със своя позната от детските години Хелън Кордет, която никога не признава от кого са двете й деца.

За съжаление нито едно от тези твърдения не са доказани, въпреки, че в книгата се говори за възхода и спадовете в кралския брак. Според слуховете принц Филип имал любовни отношения и с писателката Дафне дю Морие, както и с актрисите Ана Мейсис и Мерл Оберон.

От всичките жени, с които Филип е имал връзка единствената, която признава че принцът се забърква в много афери е писателката Сара Бредфорд, предават от kanal5.com.

Но съпругът на Елизабет II още през 1992 г опровергава всякакви слухове по негов адрес за изневерите му с жени. Той споделя, че през последните 40 години животът му преминава все едно е под полицейски надзор и даже да е имал намерение да кръшне на кралицата е нямал такава възможност.

От Бъкингам до сега не са направили  официален коментар и пазят мълчание относно разпространените в книгата слухове за изневерите излезлия в пенсия Филип.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар