Бесни съседи на Лили Иванова „стрелят“ с яйца от балконите! (още подробности)

Фенове на Лили Иванова не дават мира на съседите й в Лозенец
1

Съседите на Лили Иванова вече не издържат на хаоса, който се разиграва под носовете им!

Комшии на примата Лили Иванова в столичния квартал „Лозенец“ отдавна вече не се радват, че съжителстват с голямата звезда на България. Нещо повече – ако зависи от тях, биха преместили певицата или самите те биха се изнесли от мястото.

Лили Иванова
Фенове на Лили Иванова не дават мира на съседите й в Лозенец

Причината не е директно в Лили Иванова, а в нейните около 30-ина фена. Които почти ежедневно висели пред фризьорския салон в една от съседните кооперации. Именно там певицата ходела да поддържат прическата й, а почитателите се редели на опашка за снимка и автограф.

Разбира се, те нито веднъж не се сдобили нито с автографа, нито със снимка на звездата, която директно и дори грубо ги режела. „Аз за целия си живот имам пет снимки, вие снимка ще ми искате. Я ме оставете на мира“, фръцкала се изпълнителката.

Хората обаче продължавали да обсаждат салона и да вгорчават живота на живеещите на мястото. Съседите на Лиленце Пиленце вече не издържали на шума, крясъците и воя на феновете, които не им давали почивка дори през уикенда.

Затова на няколко пъти хората се запасили с яйца и започнали да „стрелят“ по почитателите на Иванова с тях. Поне дузина кори със сурови яйца били запратени по главите им, а скандалът бил нечуван.

Свидетели на това станали шампионката ни по стрелба Мария Гроздева, която също била посетител на салона. Както и журналистът от БНР Румен Стоичков, написал книга за срещите си през годините с Лили Иванова, пише столичен вестник.

1 коментар
  1. Барси велей казва

    ЛИЛИ ИВАНОВА живее на ул.Оборище.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.