Шок: Любовни искри между Луна и Динко Вълев! (чепатата певица точи лиги по мъжкаря)

Гласувайте за статията

Луна ще шокира всички с неочаквания си плам към Динко Вълев!

След Дебора и Дий, които директно го направиха пред камерите, идва ред и на Луна и Динко Вълев. Разбира се, двамата няма да стигнат чак дотам, че да се награбят пред цяла България. Но определено ще станем свидетели на искрите, които ще прехвръкнат помежду им.

Динко Вълев

Луна ще налази Динко Вълев, но дали не се преструва

Особено от страна на Луна, която не цепи басма на никого и още от първия ден показа, че всички съквартиранти са й крайно противни. Явно с изключение на Динко от Ямбол, който успя да я впечатли с недодяланата си, но все пак мъжественост.

Още в понеделник преди елиминациите ще станем свидетели на това как Луна и Динко започват да флиртуват яко. Изпълнителката буквално се размазва, когато е около него. Но и той не се дърпа – определено му харесва да бъде желан и ухажван мъж.

Има обаче и едно „малко“ съмнение в неочакваните чувства на певицата. И то е породено от факта, че Луна е първата, изпратена директно на елиминации от Биг Брадър.

Големия брат я наказа за нарушаване правилата против агресия в Къщата и в момента Лунчето прави всичко по силите си, за да не се превърне в първата изритана от Нови хан.

Не е изключено „омагьосването“ й от Динко Вълев да е просто игра, с цел да заформи сюжетна линия и да бъде оставена във формата. Тепърва ще видим кое ще се окаже вярно. Но и в двата случая поне ще се насладим на страшен цирк.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар