На гости на д-р Василев от „Откраднат живот” (Вижте приказният му дом)

Гласувайте за статията

Д-р Василев от „Откраднат живот” показа дома си, който буди истинско възхищение

Екранният д-р Василев или актьорът Александър Алексиев отвори вратите на новия си дом. Като едно истинско актьорско семейство той и половинката му Яна Титова вече били сменили няколко жилища под наем докато накрая успели да си създадат свое приказно местенце.

Още щом влезеш в жилището им се усеща оная артистичност, която те грабва не само защото и двамата са актьори, но и заради любовта им към музиката от винила. Тук можеш да усетиш духът на освободената душа, която има най-смелите мечти.

Алекс разкрива, че когато с Яна видели този стар софийски апартамент веднага почувствали, че трябва да е техен. Въпреки че вече били оставили капаро за друг.

Жилището им харесало не само като място за живеене. Локацията му била много удобна. Наоколо гъмжало от малки ресторантчета и магазини, а и театрите били в близост. Единствено ги притеснило, че липсва повече светлина затова събарят една стена, която дели стаите от кухнята.

Така се получава светлата дневна зона, а и се освобождава място да посрещат повече приятели. Веднага си представили с какви цветове ще боядисат стените и как ще запазят старата дограма, предават от blitz.bg.

Алекс и Яна сами боядисали стените както им харесва. Премахнали плочките от пода и ги сменили с ламинат. А дъщеричката им Ая сама харесала в какво легло да спи. Избрала го достатъчно голямо за да побира и мама и татко, когато се наложи да я приспиват. А таблата му е толкова шарена, че не прилича по нищо на стандартните легла за деца.

Вижте красивия дом на актьорското семейство в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар