И българин сред жертвите на Кевин Спейси (Вижте кой е) Преглеждания: 3962

Кевин Спейси здраво го е загазил
0
Оценете този post

Една от жертвите на палавия Кевин Спейси се оказа българин.

Красавецът Мартин Мартинов е първият българин, чието име бе намесено в скандала със сексуални посегателства от страна на холивудската звезда Кевин Спейси. Преди дни той обяви, че е гей. А последствията от това негово признание бяха доста изненадващи!

Едно след друг започнаха да валят обвиненията към него в сексуален тормоз. Изненадващо, холивудския скандал дори и български привкус. Преди три години Мартин Мартин, който е Мистър България 2009г., участва във ВИП Брадър. Още тогава красивият българин, прочул се зад океана като модел, се оплака, че е бил жертва на тормоз от страна на Кевин Спейси.

Тогава никой не приема като чиста монета думите на емигранта зад океана. Всички си помислиха, че просто си прави пиар на гърба на актьора и се опитва да се изтъкне колко е готин, че чак и мъже го свалят! Но сега, три години по-късно, истината вече е известна на всички.

Кевин Спейси здраво го е загазил
Кевин Спейси здраво го е загазил

А Мартин Мартинов засега е единствения българин, попаднал в графата тормозени от Кевин Спейси. По време на парти в Холивуд той си е сложил ръката върху крака на красавеца и започнал да я плъзва бавно към най-интимните му места, пише facti.bg.

Моделът би адски притеснен и шокиран от случката и веднага напуснал партито. До този момент бил голям фен на Кевин Спейси и много се надявал да се запознаят. Но никога не е предполагал, че ще стигнат до подобна опасна близост. Приятели на красивия българин набързо го светнали, че това е обичайната тактика на актьора, когато става дума за млади и привлекателни мъже.

Мартин Мартинов

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.