Каката на Корнелия Нинова я сватосала за съпруга й (Вижте каква сестра крие шефката на БСП)

Каката на Корнелия Нинова я сватосала за съпруга й (Вижте каква сестра крие шефката на БСП)
4 (80%) 1 vote

Корнелия Нинова има по-голяма сестра живееща в Англия, която преди години я запознала с настоящия й съпруг

Корнелия Нинова не обича да говори за семейството си. Малко известен факт е, че има с четири години по-голяма сестра. Кака й се омъжила и с половинката си емигрирала в Англия.

Заради голямото разстояние двете сестри се отчуждили и  се чували доста рядко. Само по празници или заради майка си. Преди години по-голямата щерка се задомила за младеж от богата фамилия и си осигурила безпроблемен живот. Съпруг й станал син на известно семейство от Плевен, бащата, на който бил бивш главен архитект. Сватбата им била за чудо и приказ. Нинова още не може да си прости, че нейната венчавка била в пъти по-скромна от на сестра й.

Корнелия Нинова като булка

Едва ли някой знае, че преди лидерката на БСП да се влюби в сегашния си мъж той бил съученик на кака й. Иначе го знаели от малки защото им бил съсед в Мизия. Корнелия била по-срамежливата и когато сестра й тръгнала по купони я водела със себе си. Така я сватосала с Митко, който днес е на шефски пост в „Лукойл”.

Нинова била по-привързана към баща си, който вече е покойник и към свекърва си от колкото към майка си и сестра си. Въпреки, че нямала много силна емоционална връзка с двете най-близки жени в семейството Корнелия често си спомняла изминалите детски години. Това я връщало към един от най-щастливите и безгрижни  периоди в живота й, предават от електронното издание retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар