Близначката Алекс с нови разкрития за бруталните снимки: Ето кой ги е извадил на бял свят! (виж тук)

Близначката Алекс с нови разкрития за бруталните снимки: Ето кой ги е извадил на бял свят! (виж тук)
3.5 (70%) 4 votes

Близначката Алекс Димитрова направи нови разкрития за скандала!

Вчера близначката Алекс Димитрова гостува при Гала, за да каже истината за бруталните снимки, които се появиха на страниците на столичен вестник. Там са показани кадри като от филм за възрастни, на които Алекс обслужва с уста и други пози мистериозен мъж.

близначката Алекс

Близначката Алекс не иска да повярва как може да има толкова мръсни хора, които да са способни на подобна мерзост

Разтърсена от скандалните разкрития, чаровната певица потърси ефира на Гала. Не, за да се оправдава, а за да заяви, че ще съди медията, както и човека, разпространил кадрите с нея. Тя недоумява как е възможно някой да бъде толкова брутален и такова чудовище, за да й причини това.

„Не правя нищо различно от останалите. Но съм достигнала славата си не с неприлични изпълнения, а заради таланта, който аз и сестра ми притежаваме“, с треперещ глас говореше близначката на Влади. Момичето едва не се разплака в ефир, заради мръсотията, с която не е очаквала да се сбъска.

„Какво стана сега?! Цяла България разбра какво правя. Каква съм в леглото може да знае само човекът до мен, а това стигна и до родителите ми. Ужасно е!”, проплака Алекс Димитрова.

След което разкри, че този, който е разпространил кадрите, най-вероятно е неин бивш приятел. Човек, с когото е скъсала и който се опитва да почерни живота и кариерата й. Дано не му се получи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар