Деси Банова жертва на тормоз заради Росен Плевнелиев

Гласувайте за статията

Деси Банова май не е очаквала да стане главно действащо лице с подобна сага!

Покрай слуховете за връзка с Росен Плевнелиев, Деси Банова би по популярност всички плеймейтки и фолк певици взети заедно. Името й се появи във всички медии, а тя реши да запази мълчание. След като президентът потвърди, че двамата имат връзка, тогава синоптичката се видя в истинско чудо!

Напоследък Деси Банова не може да бъде засечена да се разхожда по улицата или в някое от любимите си заведения. Сякаш завинаги се е разделила със спокойствието си. Тя дори от няколко дни не се е появявала на екрана на Нова телевизия, за да съобщава прогнозата с дежурната си усмивка. Причината е, че е поискала кратка и непланирана отпуска, докато шумотевицата около името й утихне.

Всички в телевизия шушукат зад гърба на красивата къдрокоска, а думите й завиждат как се е уредила. Докато Деси Банова търси спокойствие и усамотение, слуховете около връзката й с Росен Плевнелиев не спират да се множат. Все пак, тя се надява, че и това чудо ще бъде за три дни и скоро всичко ще си дойде по местата, пише hotnews.bg.

Деси Банова се е видяла в чудо

Деси Банова се е видяла в чудо

Но до тогава животът на синоптичката видимо ще бъде едно голямо премеждие. Папараци постоянно я дебнат пред дома й с надеждата да успеят да я щракнат с нейния любим. Преди дни Деси Банова дори тръгнала да се саморазправя с един фотограф. Той пък така се стреснал от действието й, че в желанието си да избяга си одрал колата.

Но известно време телефонът на красавицата е все изключен. Не е активна и в социалните мрежи, където всички искат да се свържат с нея. Явно връзката на Деси Банова и Росен Плевнелиев успя да предизвика много по-голям обществен интерес, отколкото и двамата са предполагали!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар