Джино пребивал бившите си от ревност (Вижте скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Джино пак е соло, победителят във ВИП Брадър пребивал жените си, затова няма любима до себе си

Джино Бианкалана не е този, за който се представя. Уж кротък и тих американския милионер от български произход е на път да се раздели с лъскавия си имидж на свястно и добро момче. Бомбата хвърли Динко Вълев по известен като Ловецът на бежанци още при влизането си в БИГ Брадър Most Wanted.

Ямболията твърди, че Бианкалана е обикновено шофьорче на камион и няма пукнат лев в джоба. Измамил с повече от $100 хиляди долара бившата си половинка Дейна Бианкалана, на която дори носи фамилията. А на всичко отгоре я пребивал от бой заради болезнената си ревност, предават от hotarena.net.

Излиза наяве, че май разкритията на Динко имат основание. Според хора близки до фолк средите Джена зарязала Джино точно заради такъв побой от ревност. Заради това му върнала годежния пръстен. А, че финансовото му състояние се клати се носят какви ли не слухове из българската общност в Чикаго.

В бг средите се разправя, че Джино е въздух под налягане. Живее като обикновено момче и не е никакъв богаташ. Който разбира от мода може да се увери, че Бианкалана парадира с дрехи и аксесоари, които са реплики на скъпи марки. Факт, който стана известен още при първото му пребиваване в родината.

Колкото до колите, с които се фука все яки бегачки и те не са негови, разкриват запознати от САЩ. Победителят в БИГ Брадър просто се снимал с тях за да заблуди потребителите във Фейсбук, че  води лъскав начин на живот.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар