Ани Салич съвсем рухна, трепери за живота на майка си!

Ани Салич съвсем рухна, трепери за живота на майка си!
3 (60%) 1 vote

Не й стигаше разводът с Бранко, а сега Ани Салич си има още по-голямо гайле на главата!

В последните месеци на Ани Салич доста й се насъбра. Тя преживява тежък и драматичен развод със своя съпруг Бранко. Но, оказва се, това не е най-голямата грижа на новинарката. Напоследък тя съвсем е загубила съня си заради здравословните проблеми на своята майка.

Наскоро лекарите изненадващо съобщили на пенсионерката Златка Валеова, че трябва да й се направи спешна операция на сърцето. От години тя живее при дъщеря си Ани Салич и й помага в домакинството и грижите за децата. Именно известната й щерка за отрицателно време я е уредила при едни от светилата в родната медицина.

Операцията по спешност е бил извършена в Трета градска болница преди дни. По време на интервенцията Ани Салич сякаш остаряла с десетина години от притеснение. За първи път си позволи да плаче на публично място, а околните не знаели как да реагират и да я успокоят. За щастие, всичко минало под мед и масло и Златка Валеова била пренасочен към възстановителен център в Банкя.

На Ани Салич много й се насъбра

На Ани Салич много й се насъбра

В санаториума майката на Ани Салич завързала топло приятелство със свой съсед по легло. Но двамата ги свързват единствено общите болежки, защото си имат дългогодишни партньори. Бащата на новинарката е предпочел да си живее Благоевград, където съжителства със сина си Антон, пише retro.bg.

Ани Салич и брат й не си говорят от години заради крими скандал, който бе забъркан около неговото име. Тя отказала да издържа и него и сега подкрепя финансово само родителите си. Звездата на Нова телевизия беснее как след 40 години труд за родината може да получава 175 лева пенсия…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар