Алисия порка на сцената: Къса се да копира Галена!

Гласувайте за статията

Алисия прихвана от Галена, а може би я копира?!

Алисия копира Галена и не спира да кърка на сцената. Поп фолк дивата се славеше като чалга дива, която не близва алкохол. Но изглежда вече е решила да „скъса синджира” и да се пусне по течението.

Алисия

Алисия не може да измисли нещо свое, затова копира колежките

Певицата вече не се притеснява да обърне някой и друг шот, за да се отпусне пред клиентите в заведението, където пее по участия.

Буквално на сцената звездата на „Ара мюзик” получи табла с шотове. И веднага усмивката й цъфна на физиономията й. Не е тайна, че певицата не обича да пие по участия. Но вероятно връзката й с Жоро Бирмата вече е променила навиците й.

За гаджето й се носят слухове, че не спира да купонясва и обича да затваря заведенията. Поради това поп фолк дивата вече се е научила да пие по участия. Това е запазена марка на колежката й Галена.

Половинката на Галин Вафлата обича да пресушава шотове на участия и така да вдига настроението на макс. Но за Алисия се знаеше, че досега тя не посягаше към алкохола, за да предизвика взрив в кръчмите, където извива глас.

Интересното в случая бе, че в същото заведение, при едно от участията й, танцуваше бившата жена на Илиян. Алисия и Илиян Тупалката са приятели, но това не важи за гимнастичката.

Въпреки че кършеше снага сред останалите от танцовото студио,певицата изобщо не забелязваше танцьорката. Двете не си размениха дори и поглед или показаха по какъвто и начин, че се познават изобщо.

В дискотеката обаче Камелия не спира да събира погледите на подпийналите клиенти с дългите си крака и кръшния си танц.

Не само Галена си позволява да се комка на участия. Преди нея това го правеше и Лепа Брена.Сръбската легенда винаги е обръщала по някой и друг шот, за да отпусне феновете си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар