Бомба: Ето защо Джулиана Гани не уважи партито на брадърите!

Гласувайте за статията

Джулиана Гани отсвири съквартирантите заради мъжа си Станимир!

Джулиана Гани не уважи партито на Вип Брадър. Силиконката не пристигна на купона на съквартирантите си. Защото тунингованата моделка била посрещната като кралица в дома им от съпруга й Станимир.

Джулиана Гани

Джулиана Гани се отдаде на мъжа си

Припомняме, че двамата се ожениха малко след като моделката прекрачи прага на Къщата на Големия брат.

Блондинката не спираше да плаче и да се тръшка за съпруга си, когото имаше като най-добрия и мил съпруг на света. Фитнес инструкторът наел цяла рекламна агенция, за да посрещне любимата си.

Къщата на съпрузите била цялата декорирана с балони с хелий, както и снимки на Джулката и на останалите от отбора на звездите в Къщата на Нови хан.

Освен това домът на Джулката и нейния мъж била цялата украсена с триста свещи. Те горели през цялото време и то докато траел финала на скандалджийското шоу. Джулиана Гани била изключително трогната от жеста на мъжа си.

Затова категорично се отказала от партито на съквартирантите. И му се отблагодарила подобаващо, похвалила се самата тя на приятелките си след няколко дни.

Припомняме, че на 17-годишна възраст Джулиана Гани наследила шест апартамента от баща си.Покойният й татко бил заможен италианец, благодарение на който Мис Силикон била финансово подсигурена.

Според клюката Станимир използвал Джулиана заради материални блага и затова й предложил брак. И то много скоро след като двамата се запознали. Но според други двамата наистина са сродни души и те са се намерили.

Джулиана Гани категорично отрече твърдението, че любимия й я използвал за пари и облаги. Според нея той бил страхотен мъж, когото срещнала в доста труден за нея момент. Тя е убедена в любовта му и вярва в това красиво чувство, което витае между тях двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар