Емилия най-после се осъзна: Нарече „мухльо“ Коко Динев!

Емилия най-после се осъзна: Нарече „мухльо“ Коко Динев!
1 (20%) 1 vote

Емилия май най-после се осъзна за Коко Динев!

Емилия не може да забрави Коко Динев. Бащата на двете й деца отново и отново тормози съзнанието й. Певицата и осеменителят на чалгата се разделиха, след като Емилия роди второто си дете от бизнесмена. Тя има пораснал син от него Иван и дъщеря Мира.

Емилия

Емилия най-после прояви разум за Коко Динев

Малко след като принцесата се появи на бял свят семейството се разпадна. Поп фолк дивата повече не можеше да търпи унижението и безконечните изневери на половинката си. Това бе една от версиите заради раздялата им.

Според друг слух Коко Динев често упражнявал юмруците си над фолкаджийката и накрая тя не издържала на физическия психически тормоз.

Певицата напусна палата на богаташа в Сандански и с двете деца се засели отново в апартамента си в столицата. След което тръгна слуха, че Емилия вече си има нов мъж до себе си. но това се оказа само клюка.

Защото поп фолк дивата с днешна дата е сама и се грижи единствено за наследниците и кариерата си. но както стана ясно Емилия не е простила обидата на мъжа си. Тя все още таи злоба и омраза към човека, от когото роди две деца.

Доказателство за това е новата песен на изпълнителката. тя носи името „Все едно ми е“. В нея почитателите на певицата веднага разбраха, че стрелите са насочени към Коко Динев.

Ето, без поправка да видим какво има в песента, която наистина разбуни духовете на само на меломаните, но и на колежките й.

Ти чули няк’ва нова в града,

много гадна кучка била.

Всичко имала не й жал,

откакто някъв мухльо я предал.

Пешката с която игра, тебе шах те прави сега.

Чувам мат се правиш и сам, давай, продължавай.

Но докато Емилия е сама и реди злобни рими срещу Коко Динев той си „вее байрака“. Според клюката хазартния бос вече върти любов с адвокатка. И нещата между тях са повече от перфектни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар