Емануела с нова придобивка: Направи си татус на интимно място! (виж какво написа там)

Гласувайте за статията

Емануела се радва като малко дете на подаръка, който сама си направи!

Певицата с изумрудените очи Емануела вече може да се похвали с нов татус. При това такъв, който е поставен на повече от интимно място. Него ще може да го види единствено любимия мъж. Надписът обаче не остана скрит за никого.

Емануела

Емануела си направи татус на доса интимно място

Дълго време певицата е търсила човек, който да й напише на латински фразата „Бъди като снега студена, но красива“. Най-после е открила татуиста в центъра на столицата и е отишла при него заедно със своя добра приятелка.

Все още не е ясно дали в момента Емануела има връзка с бизнесмена Мартин Николов – Елвиса. Тя твърдо отказва да дава разяснения за личния си живот, защото достатъчно се напати преди време с бащата на сина си Митко Динев.

Навръх рождения си ден обаче певицата публикува снимка с огромен букет от червени рози, над който написа „Обичам те!“. А отгоре беше тагнала и името на Мартин Николов.

Очевидно розите бяха подарък от него. Дали чисто приятелски, или с нещо много повече, не се знае. Достатъчно е обаче да видим очите на Емануела, които просто греят от щастие и любов. За да съдим, че наистина е открила новата си любов, която я кара да лети в небесата.

Към днешна дата Еми е заета с многобройните си участия, тъй като е една от най-търсените певици на Пайнер. Може би и затова отказа да влезе в Биг Брадър, просто нямаше как да смогне с ангажиментите. И най-вече с отглеждането на малкия си син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар