Наследникът на Майкъл Джордан се обвързва за българка

Наследникът на Майкъл Джордан се обвързва за българка
5 (100%) 1 vote

Джефри и Радина вече публикуваха обща снимка от София

Майкъл Джордан става свекър на екзотичната Радина

За сватба се стяга двуметровият гуру на баскетбола Майкъл Джордан – пише „България днес“. След броен месеци той ще стане български свекър, след като едногърдата наша красавица завъртя главата на големия му син Джефри – отбелязва изданието.

Преди няколко седмици брюнетката с екзотична красота на име Радина е прдставила изгората си на родата, като го накарала да прелети океана и да разбере къде се намира България.

Джефри Майкъл Джордан бил силно впечатлен от сградата на Народния театър „Иван Вазов“. Двамата за първи път публикували в личните си профили своя снимка, позирайки пред фонтана. След това обещал някой ден да доведе цялата фамилия Джордан на почивка у нас.

Това може да се случи по-скоро, отколкото баскетболните фенове могат да си представят. Защото поводът за посещението в България е официален годеж като в приказките.
Радина Анева заминава за САЩ с мечтата да се реализира там през 2015 година. Още в България та се запалила по баскетбола и дори имала връзка с американски баскетболист, играл за български отбор. След като се разделят, тя заминава окончателно за Щатите, където започва живота си отначало. Дамата се реализира в „Туенти Сенчъри Фокс“ като ръководител на звено в компанията – научаваме от страниците на вестника.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар