Зла прокоба тегне над Бате Николай

Гласувайте за статията

Актьорът бил в кома в продължение на 15 дни

По всичко личи, че над обичания от няколко поколения българи Бате Николай, тегне зла прокоба.

Тези дни Бате Николай сподели, че за втори път е бил пометен от автомобил. Този път джигитът е управлявал „Мерцедес“. При все, че видял, че Бате Николай е пострадал и лежи на пътя, той избягал с мръсна газ, без изобщо да му предложи помощ.

В резултат на инцидента, актьорът останал да лежи на пътя със счупена капачка.
Към днешна дата Бате Николай споделя, че е излязъл от комата и се чувства отлично. За разлика от мнозина, претърпели подобен инцидент, той споделя, че се чувства пълен с енергия.

Бате Николай

Актьорът бил в кома в продължение на 15 дни

Бате Николай се е зарекъл, че ще отвори нова клиника по психо- и смехотерапия в Александровска болница, отбелязва на страниците си „Телеграф“.
Актьорът споделя, че след поредния претърпян инцидент, е бил в кома в продължение на 15 дни. През това време той се лутал между живота и смъртта.

Неотдавна жестока катастрофа вкара Бате Николай за няколко седмици в ихтиманската болница.
Актьорът се жалва, че по всичко личи, че лошият му късмет все още не го е напуснал. Той обаче не губи надежда, че някой ден всичко ще се оправи и ще тръгне като по мед и масло.

Професор Коко, както сам се нарича Бате Николай е в очакване на парите от обезщетението от миналогодишния инцидент във Вакарел.
По всяка вероятност той ще инвестира немалка част от тях в своята нова клиника. Припомняме, че на 22 юли, миналата година, Бате Николай бе нападнат. Въпреки всички проблеми обаче към днешна дата актьорът е много щастлив, тъй като в момента е зает покрай отварянето на новата клиника.

Той споделя, че до момента са събрани 30 милиона лева. Бате Николай е най-щастлив от факта, че това ще е единствената по рода си клиника във Вселената.
Актьорът е категоричен, че влизайки в новата му клиника, всяко хлапе ще остава с усещането, че е влязло в някоя приказка, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар