Шарлопов глези щерка си като принцеса (Вижте защо зетят потъна от срам)

Гласувайте за статията

Стефан Шарлопов подари на дъщеря си обеци за 100 бона, зетят потъна от срам заради скъпарския подарък

Стефан Шарлопов от щастие, че дъщеря му Ева го дари с първа внучка й направи уникален подарък. Бизнесменът, който се прочу покрай риалити формата „Звездни стажанти” разтворил дебелия си портфейл и пръснал 100 бона за уникални обеци.

Мастития милионер поръчал бижуто в лондонски златарски бутик. Щастливият дядо избрал за Ева диамантените обеци, които били специална изработка.

Само, че подаръкът станал повод за голям конфуз в известната фамилия, предават от електронното издание hotarena.net.

Дъщерята на Шарлопов Ева и Стефан Гергинов

Стефан Гергинов, който е съпруг на щерката на Шарлопов също подарил на родилката обеци от признателност, че му е родила дете. Само, че колкото и красиви и елегантни да били неговите, в сравнение с тези на дядо му по-скоро приличали на менте, купено от някой битак. Зетят се почувствал много неловко от неприятната ситуация, в която попаднал и се изчервил от срам, че не може по нищо да се мери с Шарлопов старши.

А в интерес на истината обеците, които дядото, като ценител на хубавото дари на Ева могат да се сравнят само с произведение на изкуството. Те били изработени от платина, на която били инкрустирани 30 диаманта с форма на квадрат с тегло 13,2 карата, както и с още 2 капковидни диаманта от по 0,86 карата всеки един.

Цената им била $60 хиляди долара, така, че с доставката милионерът се изръсил 100 хиляди български лева.

Внучката на Шарлопов се роди преди месец в столична клиника. Момиченцето го кръстиха с хубавото женско име Мария-Магдалена.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар