Готвачът на Бриджит Макрон разкри простата й тайна за винаги перфектна фигура

Гласувайте за статията

Откакто е Първа дама на Франция, Бриджит Макрон е спира да получава комплименти за външния си вид.

Ласкателствата по повод това колко добре изглежда дори често успяват да заглушат коментарите относно годините й и възрастовата разлика с президента. Бриджит Макрон успя за кратко време да си извоюва едно уважение, което си е истинска победа. Освен с дипломация, 64-годишната дама го постигна и с нескрита завист от страна да другите жени!

На пръв поглед става ясно, че Бриджит Макрон полага големия усилия, за да бъде винаги толкова стройна и елегантна. Щом дори Доналд Тръмп не се сдържа и й и направи комплимент не особено по етикет, то тогава на черното няма как да кажем бяло. А истината за тази грациозна осанка не е свързана с лишения и изтощение.

Готвачът на Първата дама на Франция разкри какво похапва тя, за да изглежда винаги така добре. Както знаем, яденето е най-съществената част от всеки режим за поддържане на фигурата. В случая тайната на Бриджит Макрон не е свързана с приема на всевъзможни суперхрани и други подобни модерни приумици. Тя е много по-проста.

Всеки ден съпругата на Еманюел Маркон задължително приема поне 10 вида плодове и зеленчуци. Именно те са основна част от менюто й. Но покрай тях често си позволява изкушения като сирена и вино. Все пак, във Франция не може без тях! Кулинарят на Първото семейство признава, че те са фенове на традиционните ястия, приготвени с местни продукти, пише woman.hotnews.bg.

Бриджит Макрон изглежда страхотно за годините си

Бриджит Макрон изглежда страхотно за годините си

С консумирането на подобен тип храни Бриджит Макрон си гарантира, че продуктите ще са винаги пресни, а не пълни с консерванти и подобрители. Освен това, отдавна е доказано, че представителите на всяка нация приемат най-добре местните гозби. Явно и френската Първа дама е поддръжник на тази теория.

Разбира се, Бриджит Маркон също има своите ограничения. тя избягва всякакви вредни, „боклучави“ храни и не хапва пържено, а печено или задушено. Разбира се, със сигурност и гените и метаболизмът си казват думата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар