Фънки скандализира ефира на Нова тв

Гласувайте за статията

Промоутърът остана верен на себе си

Промоутърът Димитър Ковачев, по-известен като Фънки скандализира ефира на Нова тв.

За никого не е тайна, че той и фолк певецът Константин, са сред съквартирантите на Биг Брадър Ол Старс.
Фънки участва в риалити формата и през 2012 година. Участието му се превърна в култово заради тормоза, на който подложи шоумена от близкото минало Къци Вапцаров. Припомняме, че Фънки го нарече Къцамун и дори съчини песен за него.

Това, че Къци бе постоянно сърдит изобщо не трогваше промоутъра. Вместо да отстъпи, той дори стана още по-нападателен.

Фънки

Промоутърът остана верен на себе си

Още в момента, в който прекрачи прага на новия си луксозен дом, Димитър Ковачев започна с номерата. Майтапчията уговори фолк певеца Константин да преместят огромната статуя на куче до само входната врата. По този начин двамата успяха да изправят на нокти следващия съквартирант, който прекрачи прага на най-известната къща в Нови хан.

Фънки и Коцето бяха първите двама съквартиранти, които бяха натоварени с тайна мисия от Големия брат.
За целта двамата бяха именувани Фънки дъ Кид и Мръсното Коце.

Задачата, с която бяха натоварени двамата бе да разделят останалите звездни съквартиранти на два отбора. Едните от тях ще са индианци и ще живеят като истински скотове, тънейки в мизерия. Те дори няма да имат на разположение топла вода и тоалетна. Другите съквартиранти пък са каубои.

В типичния си стил Фънки успя да заформи грандиозен скандал още в самото начало на новия сезон. Той попита в прав текст дали на индианците им е разрешено да продават наркотици. Промоутърът направи тази изцепка, без изобщо да се съобрази, че е в ефир.

Междувременно фолк певицата Дебора преобърна картата на света по примера на Черната Златка, чиято изцепка още се помни.
Тя се подведе по Ники Кънчев и изцепи, че индианците живеят в Индия. По всичко личи, че и новият сезон на Биг Брадър Ол Старс ще запише култови изцепки, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар