Веселин Маринов се фука с луксозна придобивка (Папарашко фото)

Веселин Маринов се фука с луксозна придобивка (Папарашко фото)
5 (100%) 1 vote

Веселин Маринов се фука със скъпа придобивка

Веселин Маринов, който досега не е парадирал със скъпи вещи, е на път да си навлече гнева на почитателките си. Сред тях се предимно представителки на нежния пол от пенсионна възраст, които за щастие не са в крак с модните тенденции. В противен случай вероятно биха осъдили разточителството на любимия си изпълнител.

Певецът се разхожда из столичните улици с чанта, струваща няколко минимални пенсии. Певецът е заложил на кожен аксесоар в черен цвят. На пръв поглед чантата му е невзрачна. Но това не пречи цената й да е космическа.

Справка в официалния сайт на бранда показва, че въпросната чанта струва 560 долара или около 1000 български лева. Марката предлага и по-скромни модели, но певецът се е спрял именно на този. И това не е случайно. Въпросната чанта е една от най-скъпите, предлагани от марката, която певецът е избрал.

Наскоро Веселин Маринов се похвали и с луксозен джип, който струва 140 000 лв. Преди време той се ожали, че въпреки годините усилен труд не е успял да натрупа богатство и не живее охолен живот. Певецът се оплака, че от музика не се забогатява в България, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Наскоро името му се появи отново в жълтата преса заради тежката лична драма на единствената му дъщеря.

Както вече стана ясно щерка му Йоана се разведе със съпруга си Станимир. Бракът й с него продължи едва година. Но съпругът й не тъжи дълго за нея. Този септември известният доктор сключи брак със своя колежка.

За разлъката между него и Йоана стана ясно покрай медицинския „Оскар“, който той получи.

Щерката на Веселин Маринов е съсипана. Заедно с нея страда и изпълнителят, който също не се радва на щастлив семеен живот и има два неуспешни брака зад гърба си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар