Феновете в шок: Ето защо се разделиха Румънеца и Енчев!

Гласувайте за статията

Румънеца и Енчев шокираха хилядите си фенове!

Един от най-известните дуети Румънеца и Енчев се разпадна. Това преди дни оповестиха лично двамата рапъри в социалната мрежа. Тандемът се разпадна заради пари. Финикийски знаци в размер на сто бона накарало двамата дългогодишни колеги и авери да се разделят.

Румънеца и Енчев

Феновете на Румънеца и Енчев още не искат да повярват, че двамата са се разделили

В последните месеци едни от най-известните хип-хоп изпълнители имали сериозни конфликти именно заради пари. От няколко години музикантите се изявявали и като продуценти. Те организирали прословутите бири-скари. Тези мероприятия били известни под наслов „София мези”.

Сбирките с хапване, бири и чалга им носели сериозни доходи. Според запознати едновремешните плейбои взимали по петдесет бона на месец. Празнична програма, богати мезета и пиене на килограм, такива бали сборищата на Румънеца и Енчев.

Двамата направили и фондация. Фондация „Румънеца и Енчев” си партнирала с дирекция „Социални дейности” в Столична община. Затова и фестовете им били съчетани с благотворителни каузи.

Организаторите подкрепяли и организацията на „Четири лапи”, като желаещите си осиновявали и кученца на тези мероприятия.

Последните начинания на двойката обаче не били от най-успешните. Фирмата получила доста финансови трусове. Те загубили около сто бона и за това Енчев обвинил партньора и колегата си, че е отклонил парите. Това го накарало да го изхвърли от общия им бизнес.

Енчев отдавна се прости с ергенския живот. И се радва на прекрасна съпруга и две деца. Румънеца доскоро го раздаваше ерген и не спираше да обикаля нощните заведения на столицата.

Рапърът Адриан Рачев, по-известен като Румънеца обаче се ожени на морския бряг на Варна. Той се врече във вярност на дългогодишната си приятелка Божидара. Неговата любима е треньор по художествена гимнастика.

И именно в залата, в столичен клуб, след тренировки, той й поискал ръката. Точно грижата по семействата е причината двамата певци да се разделят, подозират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар