Децата на Росен Плевнелиев отказват да го виждат! (Синовете му бесни заради Деси Банова)

Децата на Росен Плевнелиев отказват да го виждат! (Синовете му бесни заради Деси Банова)
5 (100%) 2 votes

Синовете на Росен Плевнелиев са му бесни заради връзката му с Деси Банова

Синовете на Росен Плевнелиев не искат да го виждат! Децата на бившия президент – Асен на 12 години и Павел на 7, не щат и да чуят за татко си. Оказа се, че малчуганите изобщо не приемат добре връзката на татко си със синоптичката Деси Банова.

Съседи на Плевнелиеви в затворения жилищен комплекс „Резиденшъл парк” в ж.к. „Младост” свидетелстват пред „Таблоид”, че малчуганите са в крайно обтегнати отношения с татко си и почти насила се срещат с него в края на всяка седмица, пише „Таблоид“.

Асен и Павел трудно преглъщат развода на родителите си и обвиняват за това не майка си, към която са изключително привързани, а своя баща. „Децата не искат даже да говорят с Плевнелиев, нито да се срещат с него. Те научиха съвсем наскоро за нелегалната любов на татко си със синоптичката Деси Банова и все още преживяват шока от новината, че баща им вече има друго семейство и че ще се грижи за момиченцето на синоптичката”, одумват битовата драма на именитите си комшии обитателите на „Резиденшъл парк”.

Росен ПлевнелиевСлед развода с Юлияна, който все още не е документално оформен, Росен Плевнелиев оставя на бившата си съпруга и двамата си синове просторния апартамент в „Младост” с площ от 478 квадрата, както и тузарското имение на гръцкия полуостров Халкидики, чиято цена надхвърля 3 милиона евро.

Юлияна Плевнелиева е настояла бившият й мъж да не припарва с новата си изгора Деси Банова и в къщата в Черноморец, която според мълвата щяла да бъде обявена за продан.

Екс президентът и Деси Банова към днешна дата обитават апартамент в идеалния център на София, на престижната улица „Марин Дринов”, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар