Кристина Димитрова втрещи Сашо Кадиев и Деси Стоянова: В гримьорните се опипваме! (още подробности)

Гласувайте за статията

Кристина Димитрова успя да опули водещите на „Преди обед“!

Водещите на „Преди обед“ по Би Ти Ви Сашо Кадиев и Деси Стоянова останаха като гръмнати от думите на Кристина Димитрова. Тя и сценичната й половинка Орлин Горанов обсъждаха поредните новини около скандала със сексуалния тормоз в Холивуд.

Кристина Димитрова

Кристина Димитрова шашна водещите на предаването с коментарите и признанията си

В един момент Кристина Димитрова съвсем сериозно коментира: „И какво толкова?! Голяма работа направиха от това чудо. Че в нашите гримьорни ние също се опипваме“.

Миг по-късно обаче певицата призна, че се шегува, видяла ококорените очи на водещите. Тя се засмя и се коригира като обясни, че всичките колеги, с които работи, са й много добри приятели. И всички те са изключинелно близки, за да могат да се шегуват един с друг почти постоянно.

Димитрова обаче вече не на шега заяви, че ако й се появи мъж като Бен Афлек например, няма да има нищо против да я задиря. Или да й отправи неприлично предложение. „Та вижте го само, той е толкова симпатичен и мъжествен. Коя жена би му се обидила“, разсмя се Кристина Димитрова.

Вече далеч по-сериозен от нея, Орлин Горанов изказа мнението си относно скандала с големия актьор Кевин Спейси. Той заяви, че застава твърдо на негова страна и не вярва на измислени обвинения.

„След толкова много години да се сетиш за това… Ама какво прави досега бе, миличко? Какво чакаха до този момент – да понатрупа малко повечко милиони, за да му ги вземат ли?!“, ядоса се големият Орлин Горанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар