Вики Терзийска проговори за трудностите на майчинството (Вижте какво призна)

Гласувайте за статията

Вики Терзийска призна колко трудно е да си майка, тя споделя, че неволята й е помагала да отгледа Маргарита

Всички завиждаха на Вики Терзийска, че се уреди със заможен и стабилен съпруг. Оказва се обаче, че с отглеждането на дъщеричката им Маргарита певицата сама се е справяла.

Терзийска зарадва своя любим с момиченце навръх Великден миналата година. Бившата вокалистка на „Червило” тогава стана майка за първи път. Малката чаровница вече е на година и половина, но всеки ден успява да изненада щастливите си родители с нещо ново. Първата си думичка Маргарита произнесла на 14 месеца като казала „Дъга”.

Майка и дъщеря са неотлъчно една до друга всеки ден. Но се наложило да дадат детето на детска ясла. Така момиченцето ще има възможност да расте сред децата, а майка му да се захване с нейните си дела, предават от hotarena.net.

Към днешна дата Вики Терзийска споделя, че майчинството е трудна задача. Певицата изпитвала хиляди трудности още след самото раждане. Липсва ли й опит и подкрепа заради, което често изпадала в паника и в нелепи ситуации. Слава богу, страховете й вече са в миналото и ако има второ дете ще се справи много по-лесно с отглеждането му.

Терзийска признава, че пръв помощник й била неволята. Нея викала в трудните моменти и тя й помагала както се казва в народната приказка. От споделеното излиза, че Вики сама си е отгледала момиченцето, а таткото дали заради служебни ангажименти или нещо друго не е бил толкова деен в грижите за наследничката си.

Вики е доволна, че Маргарита е наследила любовта към пътешествията от своите родители. А на прощъпулника си харесала китарата. Нищо чудно да има музикалния талант на мама.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар