Днес е най-енергийният ден в годината – вижте какво да правим

Гласувайте за статията

11 ноември се смята за най-енергийния ден в годината.

Събирането на четири единици в датата е свързано с отварянето на т. нар, енергиен портал 11:11. На този ден се смята, че трябва да си пожелаем нещо, което много искаме да се сбъдне. Но трябва да имаме ясна представа за една нова реалност, която да визуализираме в мислите си.

Нашите мисли, подкрепени с безпрецедентната сила, с която е зареден днешния ден, би трябвало да спомогнат за реализирането на представите ни за бъдещето. На 11 ноември трябва да бъдем изцяло положителни. Трябва да се молим за здраве, мир и щастие за нас и всички наши близки. Не трябва да се поддаваме на негативни мисли и сценарий.

В този ден усещаме енергия, по-силна от всякога

В този ден усещаме енергия, по-силна от всякога

Днес човек е това, което мисли! Този ден е денят на силните, на тези, което могат да останат себе си, независимо от трудностите. Тези, които следват първо сърцето си, а след това разума и правилата. Днес тези хора ще получат насоки за правилния път така, че да не го губят дори в най-голямата мъгла, пише blitz.bg.

Всичко днес в е нашите ръце. Дали ще успее да постигнем целите си и да реализираме мечтите си зависи от това до колко силно вярваме в тях и колко силно сме готови да се борим. Ако на този ден успеем да визуализираме света около нас такъв, какъвто искаме да бъде, то вселената ще ни дари със сила да успеем да го направим!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар