Бриджит Макрон събра погледите в Абу Даби (Вижте с какво очарова арабските емирства)

Бриджит Макрон събра погледите в Абу Даби (Вижте с какво очарова арабските емирства)
4 (80%) 1 vote

Бриджит Макрон остана вярна на изискания си стила дори в Близкия Изток

Еманюел и Бриджит Макрон пристигнаха в столицата на Обединените Арабски емирства Абу Даби. Френският президент и неговата съпруга най-напред посетиха морската база на арабските емирства. След, което отидоха в прочутата джамия Шейх Зайед. Която е по известна като Голямата Джамия и се нарежда на 8-мо място в света по големина сред мюсюлманските храмове.

Мадам Макрон остана вярна на своя стил дори в страна, в която властват съвсем други нрави и традиции в сравнение с европейските. Затова френската първа дама дори в ислямския храм се появи със снежно бял костюм на Луи Вюитон. Но с копринена кърпа на главата, както е редно жените да посещават джамии и духовни храмове със закрити коси.

Аксесоарите, на които бе заложила първата френска лейди бяха високи токчета от нежно кафяв велур и шикозна бяла чанта пак на дизайнера Луи Вюитон. Бриджит Макрон чинно се раздели с  обувките си пред врата на божия храм както е по традиция и без притеснение тръгна боса по мраморния под на джамията. С което уважи нравите и религията на Близкоизточната държава.

Припомняме, че мадам Макрон предпочита да носи дрехи създадени от френски модни дизайнери. В интервю за френското издание ELLE съпругата на френския президент признава, че е възхитена от произведенията на Никола Геские и на Карл Лагерфелд. Също така цени таланта на Оливие Рустен на Балман и Азедин Алайя, предават от електронното издание elle.ru.

Вижте още снимки от посещението на Бриджит и Еманюел Макрон в нашата галерия!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар