Лора Крумова преживя истински кошмар след операция

Гласувайте за статията

Лора Крумова наскоро е претърпяла операция.

Тв водещата Лора Крумова мина през деветте кръга на ада след рутинна операция. Тя още от малка има проблеми с очите, които са се задълбочили напоследък. Блондинката все отлагала да се подложи на инвазивно решение заради страха си от болници.

Журналистката от години носи очила с много висок диоптър. Лекарите все я успокоявали, че наследствената й болест може да отшуми с годините. Но това така и не се случило. А на Лора Крумова й се наложило да замени очилата с лещи заради работата си в телевизията. Щом забременяла, тя чула зловещата прогноза, че може да ослепее завинаги.

Още тогава водещата се заканила, че ще се подложи на операция с лазер преди да е станало прекалено късно. Лора Крумова хем знаела, че процедурата е безболезнена и безопасна, хем все я отлагала. А заради страха си за малко да си навлече много по-сериозни проблеми!

Лора Крумова го закъса със здравето

Лора Крумова го закъса със здравето

Водещата била толкова притеснена по време на манипулацията, че от напрягане скъсала лицеви нерви. Добре че била в ръцете на опитни специалисти, които овладели ситуацията. В противен случай е имало възможност да остане с лицева парализа. А това моментално слага края на телевизионната й кариера, пише
retro.bg.

След операцията Лора Крумова се сринала психически заради трудния възстановителен период. Лекарите изненадващо й забранили да слага грим на лицето си. А появата пред камера без макиажа й коствало много, но нямала друг избор. Заради страха си от медицински интервенции водещата не се решила на липосукция, за да забърза процеса на отслабването си. Но е похвално, че и без подои манипулации постигна доста добър ефект!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар