Сензация: Йоана Буковска бременна с трето дете!

Сензация: Йоана Буковска бременна с трето дете!
5 (100%) 1 vote

Бременна ли е отново Йоана Буковска?!

Дали Йоана Буковска е бременна с трето? Това не спират да се питат феновете на „Откраднат живот”. В хитовата лекарска сага тя е в обувките на Виолета Захариева, доста сложен и противоречив образ. Само че в последните епизоди актрисата има подозрително коремче.

Йоана Буковска

Йоана Буковска май отново ще става майка

Досега тя е била винаги с доста елегантна физика и перфектни размери. Йоана Буковска се е грижела внимателно за телесните си пропорции и външната си фасада. Дори след като роди близнаците Любомир и Вяра, тя бързо възвърна перфектния си външен вид.

Йоана Буковска роди трудно, след инвитро процедури, през 2012 година. Тя бе една от малкото актриси, които изкара почти пълното си майчинство. Остана да гледа децата си повече от две години и не се появи на сцената на театъра или на телевизионния екран.

Красавицата не скри, че е пленена от майчинството и би искала да има още деца. Независимо, че трябва да сменя памперси или да става нощем, когато децата плачат.

Заговори се, че дори била навита пак да изпита ужасиите на инвитро процедурите, но да си има още деца. Въпросът е дали пет години след раждането на децата си, тя отново се е навила да става майка. Или просто е качила някое и друго кило, което се е лепнало на корема й.

Може би е бременна обаче, защото под очите си актрисата има торбички. Които преди нямаше, твърдят бдителни нейни фенки.

Ако Йоана Буковска действително е бременна, тя ще напусне сериала „Откраднат живот”. Въпреки че героинята й Виолета Захариева вдига рейтинга на лекарската поредица. Възможно е да не изчезне напълно от екран, а да се появява по-рядко пред аудиторията на популярния филм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар