Уникум: Деян Донков посреща Нова Година с любовницата си Елена! (Радина Кърджилова не е на себе си) Преглеждания: 16128

Деян Донков хептен го удари през просото с двойната си игра
0
Оценете този post

Деян Донков мина всички граници на приличието с това, което прави!

Семейният живот на Деян Донков и Радина Кърджилова отива все по на зле. Откакто се разбра, че актьорът мачка чаршафите с младата си колежка Елена Петрова – студентка в НАТФИЗ, животът на Радина се срина.

Деян Донков
Деян Донков хептен го удари през просото с двойната си игра

Двамата с Елена се запознали покрай общото си участие в спектакъла „Калигула“. Той разпалил страстите им един към друг. И пак той ще откъсне Донков от семейството му навръх Нова Година.

На 31 декември „Калигула“ ще се играе в Народния театър и ще привърши около 20 часа. Достатъчно рано и навреме, за да могат и зрителите, и актьорите да се разотидат и да отпразнуват празника с близки и приятели.

Само че Деян и колегите му се уговорили да се съберат заедно след представлението и да посрещнат 2018 в един от любимите си ресторанти наблизо. Каква по-добра възможност за това да бъде до любимата си Елена?!

Деян Донков приел с охота, разкриват негови колеги. И дори имал наглостта да съобщи на Радина, че много съжалява, но няма начин да не отиде. Как да се отцепел от колектива, горкият?!…

Бясна, но категорична, че ще си го пази завинаги, Кърджилова се уговорила с родителите си да гледат малкия Христо. За да може и тя, като част от Народния театър, да отиде в ресторанта. Е, сега вече ще стане интересно – Деян между любовницата и жена си.

Каквато е ревнива и влюбена Радина, като нищо след няколко чашки може и да хване хубавата Елена за косите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.