Бомба: Деси Банова бременна от Плевнелиев! (двамата разкриха връзката си заради бебето)

Бременна ли е вече Деси Банова от Росен Плевнелиев?!
0

Деси Банова е заченала от Росен Плевнелиев, носят информатори!

Горещ и наистина сензационен слух плъзна в медиите днес. А именно, че Деси Банова е бременна от президента Росен Плевнелиев. Това съобщиха информатори пред агенция Пик, но новината още не е потвърдена официално.

Плевнелиев
Бременна ли е вече Деси Банова от Росен Плевнелиев?!

Всичко около Плевнелиев и синоптичката на Нова телевизия се развива с мълниеносна скорост. Едва вчера се разчу истината за връзката им, която започнала преди няколко месеца. Уж случайно.

Преди седмици Деси Банова се появи при Гала, за да обяви раздялата си с мъжа си Ивайло. Това се стори странно на всички, тъй като никой не я е питал, нито се е интересувал от личния и семейния й живот.

И ей така, ни в клин, ни в ръкав, Банова се изтипоса в студиото, за да дава обяснения за брака си. Идеята, разбира се, е била да начертае път за новината с Плевнелиев, но кой да се сети тогава.

Оказа се, че Росен Плевнелиев е бил запленен от Деси Банова в Китай, когато тя изненадващо трябвало да вземе интервю от него. Знаем, че отношенията му с бившата съпруга Юлиана винаги са куцали, така че той е бил напълно свободен мъж.

Деси обаче се влюбила до уши в президента и набързо приключила съжителството си с бащата на дъщеря си Ивайло. Ако тя действително е бременна сега, то двамата с Плевнелиев ще станат истинско семейство.

За близо 40-те лазарника на синоптичката е просто абсурдно да се говори за прекратяване на бременност. Защото трета такава може и да няма.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.