Любовта на Плевнелиев и Деси Банова пламнала в Париж

Любовта на Плевнелиев и Деси Банова пламнала в Париж
3 (60%) 1 vote

Деси Банова открито говори за връзката си с Плевнелиев

През ноември 2015 г. Росен Плевнелиев бе сред активните участници на конференция на ООН срещу глобалното затопляне в Париж. По това време в Града на любовта е и Деси Банова, която е командирована от Нова тв на същата конференция като синоптик – разкрива в. „Уикенд“. Петдневния престой на президента обаче е белязан не толкова от 7-минутната му реч, колкото от началото на отношенията му с блондинката. Месеци по-късно, когато вече е любовница на Плевнелиев, тв фурията ще признае пред свои приятелки, че именно там са стартирали техните отношения, които обаче били консумирани малко по-късно.

Ако се вярва на признанията на самата Деси Банова, направени пред колежки от телевизията, тя се отдала на държавния глава в средата на февруари 2016 г., когато и двамата били в София.
„Дълго време бяхме принудени да крием връзката си заради сложната обстановка – аз живеех с Ивайло, а Росен не можеше да обяви развода си със своята съпруга, тъй като бе президент. Между нас имаше силни чувства, които бяхме принудени да потискаме. След края на мандата му аз се разделих с мъжа си, а той – със своята съпруга. И тогава, и сега осъзнаваме, че тази наша любов ще бъде възприета нееднозначно от обществото. Истината е, че се обичаме и не можем един без друг“ – признава Деси Банова.
Двамата с Плевнелиев вече живеят под един покрив – пише „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар