Кой като нея: Галена ще си вее яката дупара на круиз с двама мъже!

Кой като нея: Галена ще си вее яката дупара на круиз с двама мъже!
5 (100%) 1 vote

Галена живот ще си живее няколко месеца!

В края на месеца поп фолк дивата Галена заминава на гастрол зад океана. Фолкаджийката ще изнесе концерти в Америка и Канада. Двама мъже ще правят компания на хитовата изпълнителка. Звездата на „Пайнер” ще се радва на тяхното внимание и обич.

Галена

Галена заминава за Америка и Канада

С виза за Страната на неограничените възможности се е уредил и мъжа й Галин. Бизнесменът не искал за нищо на света да пуска жена си сама на турнето. Той не бил спокоен, след инцидента на Галена в Германия.

Припомняме, че при воаяжа й във Франкфурт крадци разбиха колата на певицата. За щастие тя си беше прибрала багажа вътре, в гримьорната и затова те не успели нищо да плячкосат. Но организаторката на турнето й пострадала, защото нейни ценни вещи били отмъкнати от бандитите.

Затова Галин се зарекъл, че втори път няма да пусне сама жена си да пее в чужбина. Затова той се уредил с виза за страната на Доналд Тръмп.

Турнето на Галена започва на 17 ноември от Торонто. На следващият ден и на 25-ти ноември тя ще извива глас пред българската общност в Чикаго. После гласовитката от Смядово ще се повози на круиз. Но на тузарския кораб тя няма само да почива.

А ще извива глас пред български емигранти, които плавателния съд ще разходи между Маями и Бахамските острови и обратно. Пред тях звездата ще пее от 20 до 24 ноември включително.

Заедно с Галена и съпруга й Галин Вафлата заминава и Иво Моллов – Гугутката. Шефът на бенда на Азис отдавна придружава колежката си от Пайнер.

На виртуозните изпълнения на Гугутката българите отвъд океана се радваха и миналата година, когато на сцената бе рамо до рамо с певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар