Тайната е разкрита: Петя Дикова успя да отслабне с тази чудна отвара!

Гласувайте за статията

Петя Дикова от малка е имала склонността да пълнее и си го признава!

Водещата Петя Дикова е страшна сладурана и огън момиче. Само че много пъти е споделяла, че за жалост не е наследила добрите гени на родителката си Аня Пенчева по отношение на теглото.

Петя Дикова

Петя Дикова вече се радва на красиво и стегнато тяло

„Как поне малко не съм се метнала на нея. А всичко, което хапвах още от малка, ми се лепеше. По едно време бях така пухкава, че мама не ми даваше да ям любимите си кюфтета“, разказва през смях Петя Дикова или Пипи, както я наричат всички.

Положението с теглото й станало още по-сериозно, когато разбрала, че има проблеми с щитовидната жлеза и страда от болестта на Хашимото. Диетите станали постоянна величина. Но нещата не винаги се получавали, въпреки тях и усилията й.

Преди месеци обаче Петя Дикова попаднала на невероятно полезна за здравето и за отслабване отвара от билка. Която носела огромни ползи за женския организъм като цяло. И това е билката бял равнец.

Ако някой иска да отслабне, или просто за здраве, трябва да пие от нея три пъти през деня по около 150-200 грама. Отварата се прави много лесно като билката се купува от специализираните билкови аптеки и не трябва да е на пакетчета, а натурална.

Взимат се две пълни лъжици от билката бял равнец, които се заливат с 500-600 грама вряща вода. Оставя се да престои похлупена за един час, след което се прецежда. И се пие преди ядене по посоченото количество. Това чудо правело истинско вълшебство с организма като действа перфектно за отслабване и плосък корем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар