Деси Банова и Росен Плевнелиев са новата светска двойка (Сензационни разкрития)

Гласувайте за статията

Деси Банова и Росен Плевнелиев са гаджета, влюбените пазеха в тайна любовната си афера

Любовта на Деси Банова и президента Росен Плевнелиев става някак случайно. Романът им започва от един по скоро приятелски разговор. Но по-дълъг от колкото е прието.

Следва уж случаен, но по-скоро нарочен есемес. После е втората среща и след третата връзката между красивата синоптичка и президента се задълбочава.

Такава е последователността, при която са се развили събитията в живота на Деси и Росен. Както често се случва се влюбват уж на шега, но в момента са щастливи в една много хармонична връзка. Очарователната Деси и влюбеният президент полагат всички усилия колкото се може по-дълго да запазят в тайна личните си отношения.

Те са наясно, че и двамата са известни публични личности и сензацията когато се разкрият, че са двойка ще е наистина разтърсваща. Но както на всички хора по света и на тях им се полага да изпитат истинската любов. В която и двамата вярват. Въпреки, че е дошла малко по-късно с по един провален брак зад гърба.

През последните месеци Росен и Деси малко по-малко започват да открехват завесата на техния интимен живот. Започват да се появяват заедно в кварталния магазин и на улицата. Влюбените са наясно, че няма как любовта им да бъде скрита за винаги. Затова синоптичката и президента се подготвят от далеч за медийното торнадо, което ще ги повлече след разкритията, че имат романтична афера, предават от 24chasa.bg.

Деси Банова разкрива в „168” часа как е срещнала най-прекрасния човек на света и е много щастлива и много влюбена. Но все още връзката й е в начален етап. Тя предпочита да се разкрие  пред сериозен вестник, а не в жълтата преса.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар