Разкош: Виж в каква приказка живее Малина!

Разкош: Виж в каква приказка живее Малина!
2 (40%) 1 vote

Малина живее в истински разкош като принцеса!

Малина шашна всички с новите снимки, които публикува. Кръшната пайнерка изненада с фотосите за дома си. Изпълнителката определено не само че не живее зле, но е като принцеса. Поп фолк дивата има голям, луксозно обзаведен дом. Личи си, че е обзаведен с вкус. И в жилището й са вложени куп пари.

Малина

Малина обитава истински палат за чудо и приказ

Малина винаги е била прецизна във всичко. Певицата никога не се е фраскала като останалите си колежки. Гласовитката не е парадирала нито с луксозни дрешки, нито с тузарски екскурзии. Но по всичко си личи, че живее в лукс и се чувства перфектно в дома си.

В луксозният си апартамент Малина живее със сина си Симеон.

Малина е една от най-ярките звезди в поп фолка. Тя се отличава със собствен стил и има зад гърба си много хитове. Преди да стане певица, тя е била професионална танцьорка.

Поп фолк фурията си раздели с половинката си Краси Кочев. Според клюката бившия борец много често й слагал рога и накрая та го изритала от дома си.

Певицата бързо прежали мъжа си и си хвана за гадже младо агнешко.Според последните клюки близо 50-годишната изпълнителка си е хванала любовник, наполовина на нейните години.

В музикалната гилдия не е тайна, че кръшната поп фолк дива си пада по млади мъже. Колежките често обсъждат гаджетата на певицата, но тя не издава името на късметлията.

Според клюката преди две години певицата дори се сгоди за младото си гадже. Той й подарил пръстен и двамата дори заговорила за сватба и деца. Но с днешна дата Малина е сама и живее под един покрив единствено със сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар