Руслан Мъйнов сложи край: Решението му шокира близките!

Гласувайте за статията

Руслан Мъйнов е категоричен, че това е краят!

Обичаният от всички Руслан Мъйнов взе крайно решение, което потресе и направо разтърси близките му. Той обаче е категоричен и убеден, че няма да търси повече любовта и ще остане сам. Достатъчно се бил напатил от лъжливи жени и напразни надежди.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов се умори от жените и лъжите им

Напоследък комикът не търпял дори да му се споменава за жени, любов и прочие. На няколко пъти се спречкал с колеги по темата, а те останали като сащисани от гнева му.

„Очевидно е, че не съм създаден за любов и семейство. Като е така, нищо не мога да направя. Отказвам се от всичко това и ще живея за себе си и за работата си. Човек може да бъде щастлив и без да е надянал брачния хомот. Щеше ми се да стана баща, но здраве да е“, изръсил Руслав Мъйнов пред смаяните си приятели и колеги.

Той забранил повече да му се дават съвети и да му се говори за бивши, настоящи и бъдещи гаджета. И накрая се избъзикал, че ако трябва и на другия бряг ще мине, само и само да го оставят на мира.

Припомняме, че най-силната и сериозна връзка в живота му беше с Алекс Сърчаджиева. С нея той за първи път пожела да създаде семейство. Но тогава Алекс беше твърде малка, а после срещна Иван Ласкин.

Руслан Мъйнов опита шансовете си и с Анелия Луцинова. Колежката му обаче няколко години си поигра на гаджета с него, след което му сложи рога с първия срещнат и заможен красавец.

После Мъйнов имаше няколко мимолетни авантюри, но никоя от тях не успя да го докосне истински. А и той вече е толкова препатил, че дори и някое от момичетата да го е обичало истински, той е останал сляп за чувствата й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар