Джулиана Гани ръси бисери през сълзи: Ох, само да не получа сърцепръс! (виж тук)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани ще се срещне с мъжа на живота си и ще изпадне в делириум!

Джулиана Гани ще пролее реки от сълзи тази вечер, след като Биг Брадър ще я срещне с мъжа на живота й. Разбира се, става дума за любимия й съпруг, за когото тя се венча само седмици, преди да влезе в Нови хан.

Джулиана Гани

Джулиана Гани ще измисли нов български и ще реве като магаре пред любимия си

Половинката на Гани ще се появи в Къщата, но силиконката вече ще очаква появата му, тъй като днес всички съквартиранти ще се озоват очи в очи с близките си хора.

„Ох, направо не издържам. Само да не получа сърцепръс“, отново ще сюрпризира с новия си български език красавицата. След което ще ревне като магаре в обятията на мъжа си. Няма обаче да му каже и дума, защото както знаем, това е мисия на Биг Брадър.

В която съквартирантите нямат правото нито да говорят, нито да се движат, нито дори да кимат с глава. Без значение кой е дошъл при тях и без значение какво ги пита или им казва. Дали всички ще издържат на изпитанието, или някой ще провали мисията – това ще видим скоро по Нова телевизия.

Тото от СкандаУ ще се срещне с майка си, а Енджи Касабие също ще прегърне съпруга си ливанеца. Най-затрогваща и силна обаче ще е срещата на Алекс Богданска с баща й, който за първи път ще й проговори след сватбата с Даниел Петканов.

Какво ще й каже и как ще реагира Александра, трябва да проявим малко търпение и ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар