Бомба: Емануела отказа на Биг Брадър Ол Старс! (виж каква скука предстои да гледаме)

Гласувайте за статията

Биг Брадър Ол Старс ще мине без Емануела и без други интересни лица!

Само дни след края на Вип Брадър 2017 ще стартира новият сезон на Биг Брадър Ол Старс. Зрителите доста се бяха наточили и с нетърпение очакваха в него да влезе една от най-големите им любимки. А именно певицата Емануела.

Биг Брадър Ол Старс

Емануела отказа на Биг Брадър Ол Старс, ще гледаме само скучни и досадни муцуни явно

Е, оказа се обаче, че името на Емануела не присъства в списъка с бъдещите съквартиранти. А на нейно място и на мястото на наистина интересните родни звезди, ще бъдем принудени да гледаме доста по-скучновати.

Единствените, на които разчитаме да развеселят нощите ни, са Коцето и Фънки. Джино Бианкалана вече е омръзнал на хората, а да не говорим за Динко от Ямбол… Сред дамите на сезона ще видим чалгаджийката Дебора и Моника Валериева. Нито една от които не се радва на огромна народна любов.

Мариана Попова и Веселин Плачков ще го играят семейството в Биг Брадър Ол Старс, досущ като Алекс Богданска и Даниел Петканов. Пита се обаче на семеен скандал ли трябва да разчитаме, за да се надяваме, че ще се случи нещо по-така.

За рапъра Дее, Станимир Гъмов и Теодора Стефанова няма изобщо да коментираме. И тримата с нищо не гарантират, че ще допринесат за високия рейтинг на формата. Така че не ни остава друго, освен да чакаме и… да се прозяваме.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар