Мария готви сладко отмъщение

Гласувайте за статията

В новия сезон на Биг Брадър Ол Старс влиза съперницата й

Фолк певицата Мария готви сладко отмъщение за човека, който й нанесе жестока обида.

Вероятно сами се досещате, че става въпрос за бившия й съпруг – милионерският наследник Християн Гущеров.

За никого не е тайна, че непосредствено след края на ВИП Брадър, прага на къщата в Нови хан ще прекрачат нова селекция звездни съквартиранти. Сред тях ще е и плеймейтката Светлана Василева, която понастоящем е новата изгора на Гущеров-младши.

Плеймейтката участва в предишния сезон на сеирджийското риалити, а продуцентите очевидно са я харесали, след като са решили, че я искат отново под покрива на къщата.
Носи се мълвата, че Светлана Василева е приела офертата с охота.

Мария

В новия сезон на Биг Брадър Ол Старс влиза съперницата й

Припомняме, че до неотдавна в най-известната къща на Нови хан се подвизаваше и все още законната съпруга на Християн Гущеров – Мария.
Тя прекрачи прага на къщата срещу сензационен хонорар, но пък не може да се отрече, че си го заслужи изцяло със сензациите и скандалите, които сътвори.

Мария не пропусна да коментира горещата тема за съпруга си и семейните им драми. Сега обаче идва редът на Светлана Василева, която вероятно също ще разкрие някои пикантерии по темата.
На плеймейтката ще й се наложи да се раздели от любимия си Християн Гущеров, с когото напоследък са неразделни.

Твърди се, че Светлана Василева е получила разрешение от Християн Гущеров да участва в сеирджийското риалити. Няма никакво съмнение обаче, че тя също ще бъде натоварена с интересна мисия.

Мария даде всичко от себе си, за да опозори милионерския наследник и да извади на показ всичките му кирливи ризи. Сега идва редът на Светлана Василева, която пък ще направи всичко по силите си, за да излъска имиджа му.

Плеймейтката също ще се възползва от предоставения й национален ефир за лични цели по примера на предшественичката си.
Върлите фенове на формата съжаляват само заради това, че двете няма да се засекат в къщата, иначе би било доста интересно, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар