Мила Кунис: Върнах се в родината ми, но не почувствах нищо! Бях празна и пуста

Мила Кунис: Върнах се в родината ми, но не почувствах нищо! Бях празна и пуста
5 (100%) 1 vote

Мила Кунис сигурно вече никога няма да се върне в родната си Украйна след това, което й се случи там!

Мила Кунис останала силно разочарована от връщането си в родината. Холивудската актриса е родена в град Черновци, Югозападна Украйна. Но станала силно разочарована от връщането си в родината.

Мила Кунис

Мила Кунис призна, че е боло по-добре да не се връща в Украйна. Останала е силно разочарована

Тя разказа пред лъскаво американско списание, че идеята да заминат за родината била на съпруга й Аштън Къчър. По време на снимките в Унгария това лято двойката решила да изпълни намерението си. Мила Кунис решила да покани за гастрола си в родината и родителите си.

Те емигрирали заедно с нея в Америка през 1991 година. Актрисата се опитала да почувства мястото, където е родена и израснала, но това никак не й се получило. Съпругът й попитал дали нещо й се е „обърнало в сърцето“. Но, за жалост, нищо такова не й се случило. Тя разказва, че изобщо не се трогнала и не почувствала трепет към родното место.

Холивудската звезда разказала още, че в родината я настигнали нови премеждия. Тя искала да отиде до жилището, където е израснала. Но новите собственици на жилището не я допуснали вътре.

„Новата собственичка на жилището не ни разреши да влезем вътре, в жилището. Казах й че съм родени и израснала тук, но това изобщо не й направи впечатление. Тя категорично ни отказа да ни пусне вътре. Останах много разочарована“, оплака се актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар