Хитряги: Галена и Галин се облажиха покрай Ритон и Васко Кеца!

Галена и Галин определено знаят как да вадят пари
0

Галена и Галин не спират да трупа пачки, определено имат нюх за бизнес!

Поп фолк дивата Галена върти хитра далавера и трупа яки пачки. Това хитовата изпълнителка прави заедно с мъжа си Галин. Поп фолк дивата и бизнесмена успяха да натрупат истинско състояние, след като отвориха вратите на заведението си в Царевец за естрадните легенди Васко Кеца и дует „Ритон”.

Галена
Галена и Галин определено знаят как да вадят пари

Преди това в заведението им в старопрестолния град гастролираха само колежки на Галена. Двамата обаче решили да опитат с естрадните изпълнители. И идеята не само потръгнала, но им донесла и цяло състояние от това бизнес начинание.

Двойката решила да разнообрази пробно програмата на заведението си през октомври и това се оказало печеливша карта. Те вече са решени да продължат с намерението си и през този месец.

Почитателите на Васил Найденов и дует „Ритон” плащали много повече, за да чуят златните им хитове или последните им песни. А когато гостували колежки на певицата, заведението се пълнело от тийнейджъри, които стояли цяла вечер на едно-две питиета.

За това двойката реши да повтори това начинание и този месец. На сайта на аукциона се вижда, че и през ноември там ще гастролират естрадни звезди.

Галена и Галин са едни от най-успешните бизнесмени в това начинание. Галена проби именно като певица в лекия жанр на музиката. В момента звездата на „Пайнер” не само има много участия, но и прави нон-стоп хитове.

Тя се занимава и с мода и се изявява като дизайнер. Модните й тоалети се носят от много звезди на запад. Певицата успешно съчетава развитието на музикалната си кариера, модата и управлението на семейния бизнес.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.